Over ons

Home / Over ons

Via dit medium hopen wij je alvast een beeld te geven van de dansschool en ons gevarieerde cursusaanbod

Danscentrum Rosmalen is niet zomaar een dansschool, maar een die is aangesloten bij Dance Masters.

Dance Masters is een vakvereniging die voor kwaliteit en professionaliteit staat. De bewuste programmamakers kozen destijds dan ook niet toevallig voor een samenwerking met Dance Masters.

Dansscholen aangesloten bij Dance Masters richten zich namelijk op het hier en nu. Zij bieden veelzijdige producten afgestemd op diverse interesses en leeftijden. Alle Dance Masters hebben een professionele opleiding gevolgd en worden jaarlijks bijgeschoold om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen.

Als je graag wilt leren dansen, ben je bij ons dus op het juiste adres. Al bijna 20 jaar lang is Danscentrum Rosmalen een begrip in Rosmalen, ‘s-Hertogenbosch en omstreken. Sinds 1 september 2019 zijn wij gehuisvest in buurtcentrum Windkracht 5 in Rosmalen en Dorpshuis de Boxhof in Velddriel.

Besluit je te kiezen voor een van onze danscursussen, dan weet je dat je kiest voor kwaliteit, professionaliteit en natuurlijk het allerbelangrijkste, gezelligheid en plezier. Deze laatste twee zijn toch wel het belangrijkste.

Voor wie is Danscentrum Rosmalen?

Simpel… Wij zijn er voor iederéén! Wij stellen géén kledings-, leeftijds- of partnereisen.

Wij hopen je snel te mogen verwelkomen op een van onze cursussen.

Met hartelijke dansgroet,

Team Danscentrum Rosmalen