Cha Cha Trofee

 

Dit schooljaar 2018/2019 organiseert Danscentrum Rosmalen in samenwerking met ’S-PORT een nieuw initiatief; de Cha Cha trofee.

De Cha Cha trofee is een gratis project waaraan alle scholen binnen de gemeente ’s-Hertogenbosch mee mogen doen.
Insteek is om de kinderen uit de groepen 7 & 8 kennis te laten maken met dansen, de cha cha cha is een dansstijl. De cha cha cha is een moderne, vlotte dans op moderne muziek. Het is geen zogenoemde ‘close dans’ wat inhoudt dat er voldoende afstand is tussen de dansers.
Door middel van 3 gastlessen tijdens de gymles, allen gegeven door jonge en energieke leden van de dansschool (ook de Nederlands kampioen!) leren de kinderen de basisbewegingen van de dans.
Na afloop van deze 3 dynamische lessen worden de beste koppels per school uitgenodigd om een finale te dansen tegen koppels van andere scholen; om de Cha cha trofee!

In de periode van september-oktober- november kunt u als school gebruik maken van de 3 gastlessen tijdens de gymles. In december wordt vervolgens de grote finale ingepland.
Interesse in deze gastlessen? Neem voor meer informatie en het inplannen van de lessen contact op met Paul Post op info@danscentrumrosmalen.nl